Lizzy Coppens

Vrijetijdsmode ... ook voor 'n maatje meer

Onze Winkel

Kom gezellig een keer een kijkje nemen in onze winkel

Neem een kijkje

Volg ons


Maat 46 t/m 54 

Een zeer hippe collectie damesmode voor de modebewuste vrouw met een maatje meer. De pasvormen geven wat extra ruimte op de buik en billen, waardoor de kleding nooit knelt. X-two speelt in op de laatste trends en werkt met zeer hoogwaardige stofkwaliteiten en heeft draagcomfort zeer hoog in het vaandel staan. Ook biedt X-two een ruim assortiment in basics in zowel shirts, tops en broeken. Informeer naar de mogelijkheden.


Een leuke collectie tunieken, blouses en shirts met uitdagende prints.
Trendy en comfortabele fashion voor de zelfverzekerde vrouw van nu. Leuke tunieks en vestjes in modieuze kleuren. Daarnaast brengt Deluca een aantal goede basismodellen in spijkerstof.


Een zeer uitgebreide collectie in stoere t-shirts, tops en broeken. Elk seizoen wordt de collectie aangevuld met een aantal jackjes en vestjes, zodat combineren een simpel spelletje wordt. Het ruime draagcomfort bij Zhenzi komt vooral tot uiting in de pasvormen, en soepele stretchstoffen. Dit alles maakt Zhenzi, modebewust, comfortabel en eigentijds


Brengt hoge pasvormen met extra ruimte op de bovenbenen, waardoor het draagcomfort toeneemt. Zizzi jeans wordt in diverse wassingen en lengte maten gemaakt.


Fijne, hoge pasvormen in diverse stoffen, zoals jeans, katoen en stretchstoffen in het lagere prijssegment. Daarnaast brengt Brams Paris in de zomer een aantal leuke modelletjes in kuit- en capri lengte.

Tevens wordt de plusmaten collectie regelmatig aangevuld met nieuwe trends en eigentijdse accessoires, die qua kleur en stijl goed matchen.